Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Korson Veto isännöi Loimua Helsingissä 4.12.

 

Korson Veto isännöi Loimua Helsingissä 4.12.


Helsinkiläisiä, espoolaisia, vantaalaisia ja koko maan lentopalloilun ystäviä hellitään tulevana sunnuntaina 4.12. klo 15.00, kun Korson Veto kohtaa Raision Loimun Helsingin Urheilutalolla. Loimun valmentajaksi vaihtui Tomi Lemminkäinen, joka on kulkenut aiemmin LP Viestin peräsimessä voitosta voittoon. Nyt on Tomi saanut jälleen maistaa menestystä Loimun valmentajana. Vyöllä on kaksi peräkkäistä voittoa niin Etta Volleysta kuin Kokkolan Tiikereistä viime viikon TV-ottelussa.  Kauden ensimmäisessä Loimu-kohtaamisessa Raisio voitti selkeästi Vedon.  Silloin valmentajana oli Ruslan Zhpankov. Loimu kaatoi Vedon myös Suomen Cupin pelissä, joten tähän Urheilutalon mittelöön KoVe lähtee selkeästi haastajana. Korsolaisilla on alla kuitenkin kahden ottelun voittoputki ja kahden viikon täysipainoinen harjoittelurupeama. Ottelun taistelupariksi on valikoitunut Toni Kankaanpää ja Ossi Rumpunen. Toni on ollut kahdessa viime ottelussa yksi korsolaisten voiton avaimista ja on mielenkiintoista seurata kahden taitavan yleispelaajan kohtaamista.

Pielaveden Sampon menetettyä kaikki sarjapisteensä, on Vedolla kasassa jo kymmenen sarjapistettä. Loimulla on kasassa pisteitä kaksikymmentä. Loimu kohtaa 1.12. Raisiossa Isku-Volleyn, joten pistepussi saattaa vielä paisua ennen sunnuntain ottelua. Tomi Lemminkäinen on kuitenkin tuosta ottelusta pois, koska LP Viesti pelaa samanaikaisesti CEV cupin pelin. Näin Lemminkäinen saapuu Helsinkiin takanaan uskomattoman pitkä voittoputki. Kun LP Viestissä tuli vyölle 79 peräkkäistä voittoa kotimaan sarjoissa, niin siihen voidaan nyt lisätä Loimussa tulleet kaksi voittoa.  Mutta kaikki putket katkeavat aikanaan. Sunnuntaina putken mahdollinen katkeaminen on yksi jännityksen kohde.  Veto voitti edellisessä kotiottelussa täystyrmäyksellä Team Lakkapään 3-0.
Helsingin Urheilutalo on perinteikäs lentopalloareena, joten sen lauteille kerääntyy kunnolla porukkaa seuraamaan tätä jännittävää kohtaamista. Vedon peli on loksahtanut kauden edetessä yhä paremmin kohdalleen. Petteri Laurilalla on käytössään laaja hyökkäysarsenaali, jota Loimun tehokas torjunta Henkka Tuomen johdolla yrittää vahtia. Loimun hakkuri Budinger on ollut tehokas, kuten Jussi Niemeläkin viime otteluissa. Pelin kiinnostavimmat taisteluparit ovat varmasti Kankaanpää/Rumpunen ja Niemelä/Budinger.

Itsenäisyyspäivää Veto juhlistaa matkaamalla Sastamalaan VaLePan vieraaksi. Perinteinen Sylvään sali on näyttämönä, kun 6.12. klo 16.00 korsolaiset haastavat sarjan kärkipaikoilla keikkuvan huippuporukan. VaLePan kirkkain tähti on Suomen maajoukkueen luottoyleispelaaja Olli Kunnari. Kunnarin ”harakoita” Vedon libero Kai ”Kaipe” Liukkonen joutuu poimimaan lattian rajasta, mikäli joukkue haluaa tuliaisiksi Sastamalasta sarjapisteitä. VaLePa-ottelun jälkeen kausi jatkuu vielä kolmen ottelun putkella ennen jouluun hiljentymistä. Lumo-halli saa 8.12. kunnian olla TV-ottelun näyttämönä, kun sarjajumboksi yllättäen valahtanut Pielaveden Sampo saapuu Vedon vieraaksi. Sen jälkeen Veto kohtaa vieraissa Saimaan Volleyn ja Oulun TV-ottelussa Sun Volleyn.

Vedon tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Lentopalloseura Etta ry - logo

Etta - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14–13.

Lue lisää